Θέσεις Εργασίας

Θα θέλατε να εργαστείτε σε ελληνική δικηγορική εταιρεία με διεθνείς υποθέσεις;

Αν απαντήσετε την ερώτηση θετικά, τότε μπορούμε να προσφέρουμε το ιδανικό περιβάλλον εργασίας για εσάς.

Στην δικηγορική μας εταιρεία θα βρείτε δικηγόρους που να εργάζονται με ενθουσιασμό και αφοσίωση, διότι είμαστε παθιασμένοι με το επάγγελμά μας. Έχουμε δημιουργήσει ένα εργασιακό περιβάλλον που βασίζεται στην επαγγελματική συνεργασία και το συλλογικό κλίμα.

Συμβουλεύουμε γνωστές μεγάλες και μεσαίες αλλοδαπές, γερμανικές και διεθνείς εταιρείες, όπως και ιδιώτες στους τομείς του δικαίου ακινήτων και του κληρονομικού δικαίου.

 

Αναμένουμε επιχειρηματική σκέψη, υψηλό επίπεδο διάθεσης για εργασία και απόλυτο επαγγελματισμό. Η ικανότητα ομαδικής εργασίας, οι κοινωνικές δεξιότητες και η σοβαρή και ευγενική προσέγγιση των πελατών μας με ήθος και επαγγελματικότητα αποτελούν τη βάση της συνεργασίας μας.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής μας, αναζητούμε πάντα συναδέλφους που μοιράζονται αυτές τις αξίες και τον τρόπο εργασίας. Με την έμπειρη ομάδα μας, η καριέρα σας θα πάρει μια ιδιαίτερη ώθηση.

Εάν πιστεύετε ότι έχετε τα απαραίτητα προσόντα και πάθος για το επάγγελμά μας, στείλτε μας το βιογραφικό σας μέσω email στη διεύθυνση info@kpag.com